Jeremy's Kona Rove 2019

Jeremy L. zijn Kona Rove is uitgerust met extra dikke 700 x45 WTB gravelbanden. Mooi Lizard Skins stuurlintje om het geheel mooi af te werken. De voordrager is de Top it van Rack Time.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Dare to be different !!

Deze Kona Sutra Ltd opgebouwd met echte offroad banden en een stuurlint met een leuk kleurtje. Deze allroad bike is nu net iets meer offroad ready. Bijna een drop bar mountainbike.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Bike to school!

Leuke en ook snelle allround fiets om zeker niet te laat te komen op school. Deze Kona Rove Dl hebben we uitgerust met een naafdynamo, goeie verlichting, SKS spatborden en een dragertje van Racktime.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Sutra Ltd van William

Deze Sutra Ltd is opgebouwd om een hele mooie reis te maken voor een goed doel. William gaat de 1000km solo tegen kanker rijden in het wereld peleton (vertrek in Rennes, Frankrijk). Door de Son naafdynamo zal hij geen licht of power tekortkomen tijdens zijn tocht. We hebben op de naafdynamo namelijk de Bush & Muller lamp gemonteerd met de USB aansluiting. Zijn Garmin GPS zal hem dus deze hele weg kunnen leiden. De tassen van Vaude, Revelate design en Agu zorgen voor de nodige opbergruimte.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Sutra Ltd van Wim

Deze Sutra Ltd is gemaakt om rond te touren. In het voorwiel hebben we een Son naafdynamo gevlochten waardoor er altijd verlichting is. Zichtbaarheid is geen enkel probleem met de Son edelux lamp. De RVS Tubus achterdrager zal instaan voor alle nodige bagage mee te kunnen vervoeren. Het Brooks zadel zorgt voor het nodige zitcomfort.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Surly Midnight Special van Peter

Deze Surly Midnight Special is een hele mooie custom bike . De Carbon voorvork, GRX groep, Ritchey Venture max stuur en de ontzettend coole kleurencombi maken deze fiets helemaal af.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Rove NRB DL van Lieselotte

Deze mooie standaard Rove hebben we uitgerust met alle benodigdheden om heel comfortabel leuke (meerdaagse) tourritten te kunnen maken. Deze bandjes zijn iets meer off road friendly dan de standaard WTB banden. De drager en spatborden maken hem helemaal af. Lieselotte is helemaal klaar voor de "New Roads".

Meer foto's keyboard_arrow_right

Salsa Vaya GRX van Mark

Dit is de standaard Salsa Vaya van Mark. Deze mooie stalen "light touring / all-road / gravelbike" is uitgerust met de GRX groep van Shimano. Zoals vele Salsa bikes heeft deze ook een leuke opvallende kleur.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Kona Libre DL commuter / all-road bike

Deze Kona Libre Dl is compleet uitgerust voor het wekelijkse woon werk verkeer.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Salsa Fargo rebuild

We kregen van "Madame Biciclette" de opdracht om haar mooie Salsa Fargo uit te rusten met een riemaandrijving op een Rohloffnaaf. Het racestruur moest behouden blijven zodat we beroep moesten doen op een GEBLA box. Deze moet voldoen, voor haar trouwe metgezel te worden en zijn tijdens haar volgende ontdekkingstochten. De Salsa Fargo is uitermate geschikt voor de wereldreiziger die graag een koers stuur( in al zijn vormen tegenwoordig) op zijn fiets heeft. Hier kan je zelf met twee maten wielen werken 27.5+ of 29.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Annekes Rove ST 2019

Annekes rove ST is een klein beetje anders dan de standaard versie. Zij rijdt met 28" wielen, geschoeid met een set Schwalbe Marathon banden en een triple op haar bike. Wel met de standaard kwalitatieve King cages, om haar van de nodige drank te voorzien.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Dieter DW 's Rove ST 2019

Dieter zijn Rove St is gemaakt om Europa te zien! Ondertussen zit hij al bijna op de helft. Voorwiel is opgebouwd met een Son naafdynamo. Het voor -en achterlicht staan hier op gemonteerd. Het Axa voorlicht heeft een USB aansluiting, deze maakt het mogelijk om (bijna) al je electronics op te laden. De tassen op de fiets zijn van Topeak, de bidonhouders van King Cage. Hier worden nog wel heel wat avontuurlijke km's mee gemaakt.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Het moet niet altijd duur zijn...

..om mooi te zijn. Basisversie Kona Rove 2020 afgewerkt met een Lizard skins Neon stuurlintje om het geheel een top look te geven. Er liggen ook iets meer baan georiënteerde bandjes op van Schwalbe. De perfecte sub 900€ allroad bike.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Sutra Ltd 2019 D.P.

Een mooie Sutra Ltd 2019 omgebouwd voor commuter gebruik. Voornaaf is Son, voor en achterlicht staan hierop aangesloten. Zo moet je je nooit zorgen maken ivm de stroomvoorziening van je verlichting.

Meer foto's keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x